Zobacz synonimy słowa fałszerstwo
Zobacz odmianę przez przypadki słowa fałszerstwo
Zobacz podział na sylaby słowa fałszerstwo
Zobacz hasła krzyżówkowe do słowa fałszerstwo
Zobacz anagramy i słowa z liter fałszerstwo
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: None: Symbole, Rzym i Krym, Dziennik Polski, 2000-09-11
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Sprawozdanie stenograficzne z obrad Sejmu RP z dnia 10.01.1996
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: (jak): Dilerzy przed sądem, Nowiny Raciborskie, 2004-08-03
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: None: Dziennik Polski, 1999-10-13
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Paweł Kwaśniewski, Bogdan Wróblewski, Jerzy Jachowic: Rok prezesa Mątkiewicza, Gazeta Wyborcza, 1995-10-21
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Sprawozdanie stenograficzne z obrad Sejmu RP z dnia 07.01.2000
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: None: Po pradziadku, Dziennik Polski, 1998-02-20
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: None: W winie i z musztardą, Dziennik Polski, 2003-10-04
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Janusz Pajewski: Historia powszechna 1871-1918, 1967
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: (PAZ, SYP): Poseł powraca, Dziennik Polski, 2003-10-06
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Współpracownik: Te wspomnienia będą mnie palić..., Tygodnik Ciechanowski, 2006-04-18
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: (GM): Szpital odblokowany, Dziennik Polski, 2003-11-07
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: None: Lustracja prezydentów, Dziennik Polski, 2000-08-04
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: None: Grób - dowód trwania życia, Dziennik Polski, 2002-10-31
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Euro według alfabetu, Dziennik Polski, 1998-12-28
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Sprawozdanie stenograficzne z obrad Sejmu RP z dnia 30.07.1997
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: BRUNO: Tygodniówka, Dziennik Polski, 2001-09-15
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Sprawozdanie stenograficzne z obrad Sejmu RP z dnia 28.08.2003
Niektóre przepisy proponują, aby dziesięć minut przed końcem duszenia wrzucić do sosu bardzo drobno posiekaną króliczą wątróbkę. Rzeczywiście, dodatek ten przyda potrawie smaku, a jeżeli nie mamy wątróbki z królika, możemy zastąpić ją drobiową, oczywiście nic nie mówiąc gościom o tym fałszerstwie., źródło: NKJP: Krystyna Kurczab-Redlich: Głową o mur Kremla, 2007
Trudne słowo
- cymelium
- bardzo rzadki i cenny druk lub rękopis, w bibliotece przechowywany zwykle w specjalnych warunkach i nie udostępniany powszechnie